Κανονισμός Λειτουργίας

 

 Φοίτηση

► Οι μαθητές οφείλουν να τηρούν αυστηρά την ώρα προσέλευσης στο αντίστοιχο ωράριο του τμήματος που έχουν επιλέξει. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να μας ενημερώνετε.

 

► Οι μαθητές οφείλουν να φέρνουν όλα τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, ανεξάρτητα αν έχουν οριστεί ή όχι καθήκοντα από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, την σωστή οργάνωση και την παραγωγική εκμετάλλευση του διαθέσιμου χρόνου είναι σημαντικό οι μαθητές να γνωρίζουν επακριβώς τα καθήκοντά τους.

 

► Οι μαθητές οφείλουν να σέβονται τον χώρο, να τον διατηρούν καθαρό και τηρούν τους κανόνες υγιεινής.

 

► Η χρήση των κινητών τηλεφώνων απαγορεύεται αυστηρά εντός των αιθουσών διδασκαλίας. Τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να βρίσκονται σε κατάσταση σίγασης ή ιδανικά σε λειτουργία πτήσης προκειμένου να αποφευχθεί ή άσκοπη έκθεση των παρευρισκομένων στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπουν. Αν κάποιος γονέας - κηδεμόνας επιθυμεί να επικοινωνήσει με το παιδί του μπορεί να γίνει μέσω των τηλεφωνικών αριθμών του κέντρου μελέτης.

 

 

Αργίες

Οι ημέρες αργίας του κέντρου μελέτης συμπίπτουν με εκείνες των δημόσιων σχολείων.

 

Επικοινωνία με γονείς

Οι επικοινωνία με τους γονείς είναι για εμάς απαραίτητη και χρήσιμη, γι' αυτόν τον λόγο ανά τακτά χρονικά διαστήματα οργανώνουμε συγκεντρώσεις γονέων και κηδεμόνων με ατομικά ραντεβού προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που μας έχουν απασχολήσει. Κατά την διάρκεια των μαθημάτων οι διδάσκοντες δεν έχουν την δυνατότητα να αποχωρήσουν από την αίθουσα διδασκαλίας. Ωστόσο, αν κάποιος γονέας - κηδεμόνας επιθυμεί να επικοινωνήσει με τους εκπαιδευτικούς θα πρέπει να ορισθεί κάποιο τηλεφωνικό ραντεβού ή δια ζώσης μέσω της γραμματείας.

Για την καθημερινή επικοινωνία των γονιών με τους εκπαιδευτικούς αναφορικά με κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με τα καθήκοντα και την επίδοση των μαθητών υπάρχει ένα ατομικό τετράδιο αμφίδρομης επικοινωνίας που ο μαθητής οφείλει να φέρει καθημερινά στην τσάντα του.

 

 

 

 

 

© 2016 -2019 Σχολική Πρόδοος All Rights Reserved