Το διδακτικό προσωπικό μας

Η κυρία Μυρτώ Στεφανάκη είναι απόφοιτη του Τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με κατεύθυνση Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και ειδίκευση στη Διδακτική των Μαθηματικών, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην "Στατιστική και Επιχειρησιακή Έρευνα" του ίδιου πανεπιστημίου. Διαθέτει επάρκεια του "Αθηνά Τεστ" για Διάγνωση και Αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών και έχει την ιδιότητα της Ειδικής Παιδαγωγού. Ασκεί το επάγγελμα του μαθηματικού από το 2005. Στην "Σχολική Πρόοδο" είναι υπεύθυνη σπουδών και διδάσκουσα αναλαμβάνοντας την διδασκαλία των θετικών μαθημάτων σε όλες τις τάξεις. Έχει πολυετή εμπειρία σε κέντρα μελέτης και φροντιστήρια καθώς και σε παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων. Από το 2010 παρακολουθεί ανελλιπώς ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης στις μαθησιακές δυσκολίες και συμμετέχει, επίσης, σε σεμινάρια και ημερίδες σχετικές με την διδασκαλία. Ειδικεύεται στην διδασκαλία και μελέτη μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες κι έχει την δυνατότητα και ικανότητα χορήγησης σταθμισμένων τεστ ανίχνευσης μαθησιακών δυσκολιών και εν συνεχεία βελτίωσης και αντιμετώπισής τους μέσω ειδικών παρεμβάσεων.

Η κυρία Αντιοπούλου Ελευθερία  είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με ειδίκευση στον τομέα της Παιδαγωγικής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια της Ειδικής Αγωγής (αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών) στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ως φιλόλογος εργάζεται από το 2014 παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί σε κέντρα μελέτης αναλαμβάνοντας τάξεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στη "Σχολική Πρόοδο" διδάσκει τα φιλολογικά μαθήματα σε όλες τις τάξεις.

 Ο κύριος Τσοκανάς Φάνης είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), με ειδίκευση στον τομέα των Μεσαιωνικών και Νέων Ελληνικών Σπουδών. Από το 2018 εργάζεται ως φιλόλογος σε φροντιστηριακή μονάδα, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και δραστηριοποιείται σε κέντρα μελέτης, αναλαμβάνοντας τάξεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Η κυρία Άννα-Λώρα Ευστρατίου είναι αριστούχος του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με ειδίκευση στο επιστημονικό πεδίο της Κλασικής Φιλολογίας. Από το 2014 παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές τόσο Γυμνασίου όσο και Λυκείου. Τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται σε κέντρα μελέτης και φροντιστήρια αναλαμβάνοντας τάξεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο κύριος Άγγελος Χονδρομάρας είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Άσκει το επάγγελμα-λειτούργημα του καθηγητή των Φυσικών Επιστημών (Φυσικής και Χημείας) από το 2002, αρχικά αναλαμβάνοντας τη διδασκαλία των ανωτέρω μαθημάτων σε μαθητές κατ' οίκον (ιδιαίτερα μαθήματα) στα Ιωάννινα και εν συνεχεία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στην Αθήνα έως και σήμερα. Επιπλέον ανέλαβε τη Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη (Π.Δ.Σ.) στο μάθημα της Φυσικής στους μαθητές του 60ου Γενικού Λυκείου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε ποικίλες ημερίδες και σεμινάρια όπως “Προβλήματα Συμπεριφοράς και ο Ρόλος του Εκπαιδευτικού στη Σχολική Τάξη”, “Επιστήμες της Εκπαίδευσης”, ”Ειδική Αγωγή και Μαθησιακές Δυσκολίες” κ.α.

O χώρος μας

Ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος για μελέτη εξασφαλίζοντας ένα ζεστό και ήσυχο περιβάλλον με θέσεις εργασίας που δεν επιτρέπουν τη διάσπαση της προσοχής των μαθητών κατά τη διάρκεια της μελέτης.

© 2016 -2021 Σχολική Πρόδοος All Rights Reserved